Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов запевняє, що ПР погодиться на персональне голосування

Четвер, 22 листопада 2012, 12:07

У Партії регіонів запевняють, що депутати від їхньої політичної сили готові ухвалювати рішення про особисте голосування кожного парламентарія.

Про це заявив голова фракції ПР Олександр Єфремов у четвер після засідання підготовчої групи з організації роботи ВР наступного скликання, пише УНІАН.

"Виходячи з настрою підготовчої групи, який більшість задекларувала, то ми будемо займатися цим питанням"", - сказав Єфремов.

За його словами, демарш опозиції був заготовкою, і якби це не сталося на засіданні підготовчої групи, то це б відбулося на першому засіданні Верховної Ради.

В той же час Єфремов зауважив, що вимогу представників опозиції про ухвалення рішення щодо персонального голосування наразі не можна виконати технологічно.

Під час засідання підготовчої групи інший представник Партії регіонів Андрій Клюєв також заявив про готовність "регіоналів" голосувати за ухвалення рішення щодо персонального голосування.

"Депутати Партії регіонів готові голосувати і цей факт", - сказав він.

Як відомо, під час засідання підготовчої депутатської групи у четвер опозиційні депутати покинули засідання.

"Ми залишили засідання: регіонали прийняли свій порядок денний, без Постанови про особисте голосування – як меблі нам там сидіти сенсу немає", - написав В'ячеслав Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...