Міліція: "наметовики" бігли під авто на Хрещатик, що є хуліганством

Четвер, 22 листопада 2012, 19:55

П'ятьох затриманих активістів доправили до Шевченківського райвідділу міліції.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

За словами одного із затриманих, всіх п’ятьох затриманих розвели по різних кімнатах.

Станом на 20:40 їм не було пред’явлено жодних обвинувачень.

Пізніше був затриманий ще один активіст, шостий, поки автозак у якому його тримали стояв на Майдані затриманий голосно гупав у стінки, після чого машина від'їхала у невідомому напрямку.

В свою чергу прес-служба столичної міліції повідомляє, що її "працівники, у рамках своєї компетенції забезпечували охорону громадського порядку та жодним чином не перешкоджали проведенню акції".

"О 19:30 близько 30 учасників зібрання біля Головпоштамту змонтували намет та намагалися пронести його через вулицю Хрещатик до монументу Незалежності. Працівники міліції, які здійснювали охорону громадського порядку на цьому місці, вжили відповідних попереджувальних заходів та перешкодили незаконному встановленню намету", - йдеться в повідомленні.

"При цьому окремі активісти намагалися прорвати кордон міліції та вийти на проїжджу частину вулиці Хрещатик з інтенсивним автомобільним рухом, аби пройти на інший бік вулиці. Внаслідок цього інциденту виникла штовханина", - уточнили в міліції.

У столичному главку уточнили, що п’ятеро осіб були затримані "за скоєння дрібного хуліганства".

"Їх доставили до Шевченківського РУ ГУМВС України в Києві задля з’ясування всіх обставин та притягнення останніх до адміністративної відповідальності за ст. 173 КУпАП", - уточнили в міліції.

На Майдані перебуває близько 100 активістів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News