Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк і Ко порадували Тимошенко, а вона подала знак

Вівторок, 27 листопада 2012, 16:15

Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов і В'ячеслав Кириленко в Харкові передали Юлії Тимошенко квіти й привітання з Днем народження.

"Яценюк, Турчинов і Кириленко вийшли з лікарні. Передали Тимошенко квіти й привітання. Подякували всім, хто прийшов", - пишуть на сайті "Коментарів".

Перед тем, як зайти на територію лікарні, опозиціонери провели короткий мітинг, під час якого Яценюк повідомив, що їм із Турчиновим вдалося поспілкуватися з Тимошенко по телефону, і вони її особисто привітали.

"Дуже гірко говорити, але це вже другий день народження, який Юля відзначає за ґратами, але ми з вами знаємо, що кожна диктатура, у тому числі диктатура Януковича, приречена, тому що диктатори й диктатури знищують самі себе", - сказав Турчинов.

Він також зазначив, що під лікарнею не можна виголошувати голосні промови, щоб не турбувати хворих, але "весь демократичний світ чує те, що тут відбувається".

Удень під станами лікарні "Укрзалізниці" сталася сутичка між прихильниками й противниками екс-прем'єра, але міліціонери розняли їх. Конфлікт зареєстрований у журналі єдиного обліку злочинів і повідомлень.

Крім інших заходів, біля ЦКЛ №5 випустили голубів, а також великий банер - білу стрічку, на якій червоними літерами написано: "Юля, з Днем народження!".

Тимошенко, за словами очевидців, "подякувала всім, хто прийшов її привітати, намалювавши на папері серце".

 

За словами Бориса Тарасюка, передати привітання Тимошенко просили також президент Грузії Михайло Саакашвілі та іноземні посли, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Весь демократичний світ сьогодні на стороні Юлії Володимирівни Тимошенко. І сьогодні Європейський Союз уже визначив 3 умови, за яких він готовий підписати угоду про асоціацію з Україною. Одна з цих умов – свобода Юлії Тимошенко та Юрія Луценка", - заявив Тарасюк.

Привітання Тимошенко з днем народження завершилося невеличким феєрверком, який організували її прихильники біля ЦКЛ №5.

Станом на 5 вечора, під лікарнею практично не залишилося людей – усі пішли додому.

Із Юлією Тимошенко залишилася її донька Євгенія – їй тюремники у порядку винятку дозволили триденне побачення з мамою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування