Глава МВС: обіцяв кадрові зміни, ось вам і перестановки

Вівторок, 27 листопада 2012, 22:15

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко запевняє, що останні кадрові призначення в територіальних підрозділах міліції не пов'язані з результатами виборів.

Про це він повідомив в інтерв'ю журналу "Експерт", відповідаючи на запитання, з чим були пов'язані ротації міліцейських чиновників в регіонах.

"Якщо пам'ятаєте, як тільки я був призначений на посаду міністра, журналісти задавали мені питання, чи будуть кадрові зміни в міністерстві. Я тоді казав, що зміни обов'язково будуть. Але я буду приймати зважені рішення. В результаті у нас пройшли деякі перестановки на рівні заступників міністрів", - пояснив глава МВС.

"Останні кадрові зміни абсолютно логічні. Ми сформували кадровий резерв і провели заміщення. До мого приходу кадровий резерв сформований не був", - додав він.

При цьому Захарченко запевнив, що кадрові перестановки торкнулися не тільки західних регіонів, які на виборах не проголосували за провладні сили.

"Чому тільки західних? Загалом кадрові зміни торкнулися 11 регіонів. Серед них Київ, Севастополь, Вінницька, Житомирська, Донецька, Дніпропетровська та інші області", - уточнив він.

"Якщо ви маєте на увазі нових керівників Закарпатської області Василя Варцабу та Івано-Франківської області Олега Сала, то вони добре знають специфіку регіонів. Ці зміни обґрунтовані. Або ось Богдан Щур, який був керівником міліції у Волинській області...", - пояснив міліціонер.

"Є ті, хто в силу віку буде йти в запас, на пенсію, тобто ті, яким ми запропонуємо менший обсяг роботи. Але це не означає, що цих людей з якихось негативних моментів зняли. Якби були питання, пов'язані з правопорушеннями з їх боку, - повірте, були б прийняті інші рішення", - додав міністр.

Як відомо, 20 листопада Захарченко підписав низку наказів про кадрові призначення в територіальних підрозділах внутрішніх справ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News