Опозиція вимагає покарати Януковича, Азарова і Каськіва за "шахрайство"

Середа, 28 листопада 2012, 16:53

Опозиція вимагає притягти до відповідальності президента Віктора Януковича, прем’єр-міністра Миколу Азарова та голову Держінвестпроекту Владислава Каськіва.

Покарання вона вимагає за "шахрайську оборудку з невідомим іспанським інвестором, яка може коштувати Україні мільярдних втрат та втрати територій цілих областей країни".

Про це заявив народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, ця тема буде першою темою для перевірки парламенту нового скликання і опозиція вимагатиме покарання злочинців при владі.

Соболєв зазначив, що це не перша спроба шахрайства уряду Януковича-Азарова.

Перша спроба подібного шахрайства відбулася, коли на 4-х студенток був "записаний весь шельф Чорного моря" – ця шахрайська схема була викрита при уряді Юлії Тимошенко, але жодна особа, причетна до оборудки з Vanko, досі не покарана, заявив він.

Соболєв заявив, що "чергове шахрайство про так званий контракт імені Каськіва, Азарова, Януковича з неіснуючими особами світової компанії вимагає чіткої перевірки на предмет того, скільки отримали особисто Азаров, Янукович і Каськів від цієї оборудки, чи є диплом про вищу освіту у пана Каськіва".

"Красти гроші з бюджету не вчать у вищих навчальних закладах", - заявив Соболєв та додав, що володіє достовірною інформація про те, що Каськів не отримував вищу освіту.

Тому, за словами Соболєва, Каськів взагалі не має підстав займати високу державну посаду і, відповідно, не має повноваження на те, щоб підписувати державні документи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News