У Табачника запевняють, що донецький університет фінасових проблем не має

П'ятниця, 30 листопада 2012, 16:35

Зважаючи на кризовий стан економіки, комунальні витрати навчальних закладів не передбачено в обсязі, який би враховував їх стовідсоткову потребу.

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, пише "Тиждень".

"Дефіцит коштів на оплату комунальних послуг навчальні заклади компенсували за рахунок власних надходжень", - зазначила прес-служба.

Водночас щодо ДонНТУ міністерство повідомило, що за 9 місяців цього року, а також за інформацією цього вишу, "станом на 28 листопада цього року, заборгованість з оплати рахунків за спожиті комунальні послуги та енергоносії відсутня".

"Окрім того, за інформацією керівництва ДВНЗ "Донецький національний технічний університет", навчальним закладом не приймалося рішення щодо переривання навчального процесу та не здійснювалося жодних дій щодо примусового направлення працівників навчального закладу у відпустку без збереження заробітної плати", – повідомила прес-служба.

Як відомо, за інформацією ЗМІ, у Донецького національного технічного університету не вистачає коштів на оплату комунальних послуг, через що подальше існування навчального закладу перебуває під загрозою.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування