На окрузі Пилипишина-Левченка почали перерахунок

Понеділок, 5 листопада 2012, 14:44

Окружком №223 почав перерахунок виборчих бюлетенів 12 виборчих комісій округу, де балотуються Юрій Левченко та Віктор Пилипишин.

Перед цим працівники міліції, на вимогу окружкому, виставили кордон перед столами, на яких комісія перераховуватиме голоси.

За кордон пустили лише депутатів Олександра Бондара, Елліну Шишкіну та Романа Зварича.

Члени окружкому відкрили коробку з документацією одної з дільниць, розірвали упаковку бюлетенів та почали їх рахувати. Ці дії супроводжувалися криком та суперечками, так як присутні в залі "свободівці" активно заперечували проти таких дій.

Як повідомив Бондар, на упаковках з документацією були відсутні підписи членів дільничної комісії.

Раніше джерела "Української правди" повідомляли, що бюлетені "за" кандидата Юрія Левченка могли бути зіпсовані, щоб при перерахунку вони були визнані недійсними і таким чином результат "свободівця" був зменшений.

"Один з керівників ОВК дав команду своїм головам дільничних комісій зіпсувати бюлетені "за" Левченка. Потім вони створювали формальні підстави влаштувати перерахунок на цих дільницях", - казав співрозмовник.

Крім того, прес-служба Віктора Пилипишина поширила його заяву, у який кандидат вимагає дотримання процедур, передбачених законом.

"Я вимагаю, щоб рішення суду виконувалось. Щоб голоси були перераховані по сумнівних виборчих дільницях. Я погоджусь з будь-яким рішенням окружної виборчої комісії, незалежно від того виграю я чи програю і не буду його оскаржувати", - зазначив він.

"Я буду робити все можливе, щоб захистити вибір своїх виборців...Я не борюся за мандат. Я борюся за вибір моїх виборців. І я його буду відстоювати усіма законними методами. Нехай мої опоненти не сподіваються, що я піддамся на їхні провокації", - заявив Пилипишин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування