Попов обурився, що опозиція мітингує, але не на його акціях

Вівторок, 6 листопада 2012, 20:06

Столична влада діятиме відповідно до законодавства у ситуації з мирними зібраннями у центрі міста, зокрема, біля Центральної виборчої комісії.

Про це сказав глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, якого цитує УНІАН.

"Є певні принципи, які завжди справедливі: це діяти згідно із законом. Якщо так дієш, будь-який докір, що щось ти не так зробив чи не зробив, він не є аргументом, бо є закон, який діє. І ми працюємо на цій основі", - зазначив він.

"І таке відношення в мене до ситуації з мітингами біля ЦВК. Ми будемо працювати згідно з діючим законом. Що саме це буде - ситуація покаже", - сказав Попов.

За його словами, у понеділок ввечері управління благоустрою столиці брало участь у демонтажі наметів біля ЦВК, зважаючи на рішення судових органів.

"Коли є рішення суду, то разом із правоохоронними органами у тому числі і служби комунальні, безумовно, зобов’язані забезпечити виконання цього рішення. Тому було таке",- визнав голова КМДА.

Водночас Попов висловив обурення з приводу того, що опозиціонери готові витрачати великі гроші на виборчі компанії та на акції біля ЦВК, але залишили поза увагою вшанування ветеранів та державні події, що цими днями відбуваються.

"Сьогодні День визволення Києва - 69-та річниця. Тиждень тому - 68 років визволення України. Крім провладної партії та КПУ жодна політична сила не відзначила ці події, не була на жодному пам’ятнику, не поклала квіти", - заявив він.

"Вони витратили такі великі кошти на свою передвиборну агітацію, сьогодні використовують свій потенціал, залучаючи людей до різних акцій, а відсвяткувати таку подію - часу і бажання не вистачило. Щось у нас у суспільстві не те, щось змінилось не в тому напрямку…", - вважає голова КМДА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News