У Одесі 200 осіб голодують проти фальсифікацій

Вівторок, 6 листопада 2012, 21:34

Більше 200 людей оголосили голодування в Одесі, протестуючи проти результатів виборів по 134-му окрузі.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Європейської партії.

"Більше 200 людей (в тому числі два кандидати-самовисуванці по 134-му одномандатному виборчому округу в Одесі Геннадій Чекіта і Наталія Каптусарова) на знак протесту проти фальсифікації результатів голосування оголосили голодування", - зазначається в повідомленні.

Кілька днів тому в Одесі біля будівлі Малиновської райадміністрації, де розташовується окружна виборча комісія, було розбито наметове містечко. Люди вийшли з вимогою чесного підрахунку голосів.

За результатами голосування перемогу на 134 окрузі здобув представник Народної партії, одеський екс-губернатор Сергій Гриневецький. Він переміг із невеликим відривом депутата міськради від "Батьківщини" Чекіту.

"Подано позови до суду з вимогою визнати недійсними результати виборів на спецдільницях, розташованих на території 51 чоловічої і 73 жіночої колоній. Результати виборів тут були повністю сфальсифіковані", - стверджує Чекіта.

"В окрузі проживає більше шести тисяч співробітників пенітенціарної служби, військовослужбовців, а також строковиків. Крім того, тут живуть п'ять тисяч ув'язнених, деякі з яких навіть не мають паспортів, але, тим не менш, вони проголосували", - розповів кандидат.

"Я вважаю, що дані категорії голосували за вказівкою згори. Про що можна говорити, коли хворих приносили з лазарету на дільницю на носилках, щоб вони змогли поставити "галочку", - зазначає Чекіта.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування