Пилипишин пропонує ОВК 223 більше голоси не рахувати

Четвер, 8 листопада 2012, 19:46

Кандидат у депутати Віктор Пилипишин запропонував ОВК №223 припинити повторний перерахунок голосів.

Відповідну заяву окружкому подав його довірена особа Андрій Лісовський.

У документі нагадується, що окружком №223 робив перерахунок на 11-ти дільницях на виконання судового рішення, яке було отримане за позовом самого Пилипишина.

"Кандидат у народні депутати Пилипишин пропонує повторний підрахунок по дільницях, що не були перераховані, не проводити, або провести його в спосіб, який буде визначено ОВК", - йдеться в заяві.

 

Як відомо, раніше під час перерахунку голосів виявилося, що бюлетені за основного конкурента Пилипишина "свободівця" Юрія Левченка були зіпсовані, визнані недійсними, і таким чином Пилипишин випередив суперника.

У свою чергу Левченко прокоментував таку ініціативу Пилипишина наступним чином: "Це показує його ставлення до законів і правил. Закон, як дишло, як повернеш, так і вийшло".

"Тепер вони встигли фальсифікувати достатню кількість голосів, щоб показати Пилипишина, як переможця. І далі вже не треба перераховувати", - уточнив він.

"Свободівець" додав, що за його підрахунками було зіпсовано 1361 бюлетень.

"В мене зараз є таке бажання примусити їх далі перераховувати, і виконувати рішення суду. Треба ж документувати всі їхні фальшування", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News