Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд не дав Супруненку відібрати перемогу у Ляпіної

П'ятниця, 9 листопада 2012, 12:38

Київский апеляційний окружний суд відмовив в задоволенні позову кандидата Олександра Супруненка щодо перерахунку голосів на дільницях в 216 окрузі.

Відповідне рішення суд ухвалив у п’ятницю.

Водночас суд постановив задовольнити заяву партії "Батьківщина" та Ксенії Ляпіної про перегляд постанов, винесених Окружним апеляційним судом вимоги самовисуванця Олександра Супруненка перерахувати голоси на 26 дільницях 216-го округу.

31 жовтня Супруненко оскаржив результати голосування через суд, де вимагав перерахунку на 41 дільниці.

Ксенія Ляпіна тоді заявила, що в неї хочуть вкрасти перемогу за схемою Засухи.

Крім того, засідання ОВК постійно зривалися через відсутність кворуму, зокрема постійно зникали кудись люди Супруненка, розповідала Ляпіна.

У середу на засідання ЦВК з'явились представники комісії 216 округу, які скаржились на блокування їх роботи новим головою комісії.

Цих людей привів депутат Київради Сергій Кримчак, близький до Олександра Супруненка.

Однак куратор Києва Андрій Магера висловив подив у такому бажанні окружної комісії працювати і перераховувати голоси, а також закликав їх дочекатися рішення суду, яке винесене у п’ятницю.

В той же день Супруненко намагався зустрітися з головю ЦВК Володимиром Шаповалом.

Раніше, 31 жовтня Олександра Кужель під час сварки з представниками Супрунененка заявила, що в них є відео, як намагаються підкупити представників дільничних комісій, щоб вони внесли зміни в уточнені протоколи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування