Каха Каладзе: Крісло міністра – це "не комерція, а соціальний проект"

Понеділок, 10 грудня 2012, 16:28

Каха Каладзе заявляє, що доволі впевнено почувається у кріслі міністра енергетики Грузії та знається у своїй сфері діяльності.

Про це колишній гравець київського "Динамо" сказав нещодавно в інтерв’ю програмі "ПроФутбол", повідомляє прес-служба "2+2".

"До цього в мене був маленький бізнес – компанія, яка будує гідроелектростанції. 45% належать мені", - заявив Каладзе.

Однією з причин переходу в політику найвідомішого грузинського футболіста стало ув’язнення його друга та колеги – Георгія Деметрадзе.

"У держави була така політика. Влада дуже залякувала людей – карали таких популярних людей, як Деметрадзе. Його арешт був показовим! Щоб знали, що будуть карати всіх, кого захочуть", - сказав екс-футболіст.

За словами Каладзе, щойно він заявив про свій намір іти в політику та виступив на підтримку команди Іванішвілі, місцеве телебачення почало намовляти на нинішнього міністра – що в Італії у нього були проблеми з наркоторговцями та грабіжниками. Згодом були арештовані усі банківські рахунки у Грузії та конфісковане оформлене на нього майно.

"Атакували дуже сильно. Але ми стояли твердо", - згадує Каладзе.

На запитання, чи вистачає заробітної платні міністра на гарне життя, екс-футболіст відповів:

"Для мене це не комерція, а соціальний проект. Проект мого серця і душі. Я не заробляю в ролі політика. У мене є свій бізнес. І в Грузії, і в Україні, і в Казахстані. У Грузії найбільший бізнес – це банк, який я створив. Невеликий, дуже чистий, без втрат".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування