Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПУТІН БУДЕ ПУСКАТИ В РОСІЮ ТІЛЬКИ ЗА ЗАКОРДОННИМИ ПАСПОРТАМИ

Середа, 12 грудня 2012, 10:17

Президент Росії Володимир Путін вважає, що до 2015 року в'їзд на територію країни має бути дозволений тільки за закордонними паспортами.

Про це він заявив, виступаючи перед Федеральними зборами 12 грудня, повідомляють РІА Новини.

Путін вважає за необхідне посилити покарання за незаконну міграцію.  

"Вважаю обґрунтованим і необхідним посилити покарання за незаконну міграцію, за порушення в сфері міграційного обліку", — сказав він.

Президент Росії додав, що відповідні виправлення в законодавство вже внесені в Держдуму, і звернувся до депутатів із проханням "прийняти ці закони".

Він також відзначив, що максимальними спрощеннями правил перетину кордонів Росії будуть користуватися громадяни країн Митного союзу і Єдиного економічного простору.

Путін доручив розробити прискорений порядок надання громадянства співвітчизникам, носіям російської мови й культури, і додав, що потрібно створити систему дистанційного вивчання російської мови.

Він також відзначив, що потрібно підтримувати російськомовні освітні установи за кордоном.

"Доручаю уряду подати пропозиції щодо реалізації дистанційної освіти російською мовою. Вона повинна бути доступною для молоді СНД. Важливо підтримати школи в СНД і інших державах, які ведуть навчання російською мовою", - цитує Путіна Телеканал "Культура".

Путін підкреслив важливість підтримки вчителів, зокрема, допомогу підручниками й матеріальною базою.

"Потрібно створити систему міжнародних шкільних олімпіад з російської мови. Їхні переможці, до речі, і призери повинні отримати право зарахування в провідні ВНЗ нашої країни", - сказав Путін.

"І взагалі, якісній освіті російською мовою необхідно надати глобального характеру. І в цілому мова повинна йти про те, щоб розширювати присутність Росії у світовому гуманітарному й культурному просторі", - переконаний президент Росії.

 



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...