Богословська пропонує втихомирювати депутатів

Середа, 12 грудня 2012, 17:21

Перший день роботи Верховної Ради підтвердив, що потрібно вводити інститут парламентських приставів.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Інна Богословська, яку цитує прес-служба партії.

"Сьогодні тільки перше засідання Верховної Ради VІІ скликання, а "Свобода" вже почала воєнізовані дії - б'є депутатів, свистить і не дає нормально працювати", - зазначила вона.

"Крім того, ця фракція приміряє на себе роль тлумача Регламенту та інших законодавчих актів, намагається змусити працювати всіх так, як це вигідно і зручно їй. За всіма цими діями немає нічого, окрім бажання заробити собі дешеву популярність. Ні конкуренції ідеологій, ні змісту", - зазначила Богословська.

"У "Свободи", як і будь-якої іншої тоталітарної політичної сили, світ ділиться на дві частини - на чорне і біле. І якщо вони вважають, що перед ними ворог, методи боротьби з ним і етичні норми не грають ніякої ролі", - уточнила вона.

"Вважаю, що для України входження праворадикальної партії в парламент - це виклик. Такий же, яким він був для Франції, Австрії, Нідерландів, в яких обиралися неофашистські партії. Ці країни зуміли відповісти на нього. Впевнена, Україна і українці зуміють дати належну оцінку що всьому відбувається", - підкреслила парламентарій.

Богословська уточнила, що "ганебна практика" вести полеміку з допомогою кулаків "повинна піти в минуле".

"У Верховній Раді як у представницькому органі українського народу немає місця мордобою і силовому з'ясуванню стосунків. Потрібно запозичити найкраще зі світового досвіду та ввести спеціальну службу, яка буде втихомирювати депутатів", - заявила вона.

"Наприклад, у Великобританії служба парламентських приставів існує ще з 1415 року. В Канаді - з 1927 року. Пора це робити і у нас", - підсумувала політик.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування