Табалов-молодший образився на колег і попередив, що в нього чорний пояс по дзюдо

Четвер, 13 грудня 2012, 16:50

Депутат-тушка Андрій Табалов не вважає зрадою відмову увійти до фракції "Батьківщини" після обрання до Верховної Ради у мажоритарному окрузі від цієї політичної сили.

Про це йдеться в його заяві, яку наводить УНІАН.

"Я вперше обраний до Верховної Ради і неприємно вражений поведінкою своїх колег, які безпідставно звинуватили мене у зрадництві за відмову увійти до складу фракції "Батьківщина", - заявив він.

"Підкреслюю, я не увійшов до жодної фракції. І вважаю, що маю достатньо життєвого та професійного досвіду, щоб самостійно визначитись щодо доцільності членства у фракції "Батьківщина", – йдеться у заяві.

Табалов зазначає, що пройшов до парламенту не за партійним списком, а по мажоритарному округу.

 "При прийнятті рішення буду керуватись виключно інтересами своїх виборців. І лише вони мають право оцінювати мої дії та голосування", - заявив він.

За словами депутата, виборці дали йому мандат не для того, щоб мірятись силою з депутатами в залі засідань.

"Я свідомо відмовився від відповіді на замовні провокаційні дії колег зі "Свободи" у їхньому стилі, оскільки вважаю бійку негідним заняттям для себе як народного депутата і як спортсмена, який володіє чорним поясом із дзюдо. Для мене парламент – не боксерський ринг", - заявив він.

Вухо Табалова після бійки в середу Фото Svyatoslav Xomenko
Табалови

"Особисто я прийшов у Верховну Раду працювати та виконувати дані кіровоградцям обіцянки. І не виключаю, що для реалізації власної передвиборчої програми фракційна "прописка" мені не знадобиться взагалі. Якщо ж у когось з колег є нестримне бажання позмагатися зі мною, запрошую на татамі", – заявив Табалов.

Як відомо, Табалов балотувався як мажоритарник, але висувався від Об'єднаної опозиції Батьківщина по 99 округу.

Раніше в мережі інтернет було викладено відео, на якому Андрій Табалов тренувався перед вистппом разом з Арсенієм Яценюком. У промові Табалов заявляв про тиск влади.

"Влада думає, що нас можна обдурити, налякати… Влада, застосовуючи брудні технології, намагається зламати мене як кандидата, як людину. Тому я прошу вашої підтримки і з вашою підтримкою я не зламаюсь, я не здамся", - обіцяв він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування