Ударівець заявляє, що на нього тиснуть регіонали

П'ятниця, 14 грудня 2012, 12:02

Депутат парламентської фракції "УДАР" Ярослав Дубневич заявляє, що на нього тиснуть через відмову співпрацювати з регіоналами.

Про це повідомляє прес-служба "УДАРу".

За словами Дубневича, 13 грудня було відновлено розслідування у кримінальних справах щодо підприємств, засновником яких він був.

"Слід відзначити, що ці кримінальні справи, абсурдні за своїм предметом, були порушені на основі заяви екс-депутата – "тушки" Івана Деньковича", – заявив Дубневич.

Він додав, що корпорація "Колійно-ремонтні технології" виграла усі суди щодо незаконності порушення проти неї кримінальної справи, але справу проти неї повернули на повторне розслідування.

"Після того, як влада зрозуміла, що я не збираюсь порушувати дані мною обіцянки, очевидно, була дана вказівка відновити розслідування по кримінальних справах дворічної давності проти підприємства, засновником якого я був", - сказав Дубневич.

В "УДАРі" відзначають, що поновлення тиску на підприємство розпочалось саме після оголошення намірів новообраного депутата вступити в опозиційну фракцію партії "УДАР" у Верховній Раді.

"Такими методами, у звичний для себе силовий спосіб, чинна влада намагається схилити Ярослава Дубневича до співпраці з Партією Регіонів", - вважають в партії.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування