Власенка затримали у "Борисполі". Партія каже: репресії

П'ятниця, 14 грудня 2012, 18:12

Адвоката екс-прем'єра Юлії Тимошенко та депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка затримали у п’ятницю в аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела.

"Це відбулося через невиплату аліментів його колишній дружині Наталії Окунській", - повідомляє телеканал.

Телефон адвоката наразі не відповідає.

В свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що Власенка "безпідставно не випускають за межі країни".

За інформацією прес-служби, Державна прикордонна служба заборонила Власенку виїзд з країни і відмовилась пропустити депутата, який виїжджав за кордон для підготовки лінії захисту Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини.

У "Батьківщині" нагадали, що до народного депутата "заборонено застосовувати будь-які обмеження, окрім як за рішенням Верховної Ради".

"Таким чином, жодні надумані чи сфабриковані рішення будь-яких судів не можуть бути підставою для застосування обмежень щодо народного депутата", - уточнили в партії.

"У "Батьківщині" переконані, що заборона виїзду за кордон має на меті перешкоджання належному представленню позиції Тимошенко в ЄСПЛ. Партія вважає події навколо захисника Тимошенко продовженням розгортання політичних репресій", - зазначається в повідомленні.

Як відомо, що світська левиця і екс-модель Наталія Окунська вже не перший рік воює зі своїм останнім колишнім чоловіком, адвокатом Власенком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування