Глава парламенту вже знає, що переглянуть у першу чергу

П'ятниця, 14 грудня 2012, 23:51

Нове скликання Верховної Ради розглядатиме внесення змін до Держбюджету на 2013 рік і до закону про всеукраїнський референдум.

Про це повідомив спікер Верховної Ради Володимир Рибак в ефірі телеканалу "Інтер".

"За підсумками першого кварталу ми будемо переглядати бюджет", - пообіцяв він, розповідаючи про теми, які обговорювалися під час зустрічі з президентом Віктором Януковичем.

Рибак також висловив думку, що Верховна Рада повернеться до питання про проведення всеукраїнського референдуму.

"Природно там є питання, дискусії, що ставити вперед возу одне або інше. Тож я думаю, що новий парламент теж повернеться до цього закону і навколо цих положень будуть дискусії", - уточнив спікер.

"Я думаю, що потрібно людям пояснити. Люди повинні почути різну думку, щоб предмет, який буде обговорюватися на референдумі, був їм зрозумілий", - підсумував він.

Рибак також заявив, що "якщо треба буде", то після створення в Раді регламентного комітету, він може розглянути законність створення в комуністичної фракції та направити звернення з цього приводу в Конституційного Суду.

Спікер також додав, що регламентний комітет повинен розглянути питання про забезпечення персонального голосування і внести свою пропозицію парламенту.

"Кожен індивідуально повинен голосувати", - сказав Рибак.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...