Рибак запевняє, що може сказати "ні" Януковичу і нікому нічого не винен

Субота, 15 грудня 2012, 01:15

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак запевняє, що має свою особисту думку і нікому нічим не зобов'язаний.

Про це повідомив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Ви бачили всі: мене обирав парламент. З урахуванням нахилів, з урахуванням віку і т.д.", - зазначив він, додавши "чіпляєте за вік, прийдете до такого віку, будемо живі - розповісте".

"Я 30 років нікуди заяви на роботу не писав. Нікуди мене не брали. Я весь час довірявся людям. Мене обирали, я працював. Проситися я ні до кого не ходжу і ніколи не прошуся. І до тих пір, поки люди будуть мені довіряти, я буду працювати", - додав спікер.

При цьому Рибак, відповідаючи на запитання, чи готовий він допомогти своєму хрещеному батькові в політиці Юхима Звягільського, у якого зараз проблеми з бізнесом, заявив: "Не треба казки розповідати. Я люблю чесні порядні відносини".

"Я повинен розповісти, що перш, ніж стати мером міста Донецька, я працював майстром, виконробом, начальником виробничого відділу, головним інженером, головою районної ради, головою райвиконкому...", - перерахував він.

"Мене по життю ніхто за ручку не провів. Не вводьте в оману, ну, не красиво так. Я нікому нічим. Жодній людині в житті не зобов'язаний, і мені ніхто не зобов'язаний", - уточнив політик.

Рибак також заявив, що має "свою думку на багато питань".

"Коли я почав працювати мером мільйонного міста. Їздити довелося у Київ, а система була така: я в одну руку брав сумку з горілкою, а в іншу з салом. І їздив і просив по кабінетах, так вирішувалися фінансові питання. Я не хочу, щоб вони так вирішувалися зараз. Я хочу, щоб думка регіонів, особливості регіонів, в центрі враховувалися", - уточнив він.

Відповідаючи на питання, чи може він сперечатися з Януковичем, спікер зазначив: "Потрібно, по-перше, знати Януковича. Янукович ніколи не насаджує свою думку. Він завжди говорить: давайте порадимося і шукаємо варіант. А що стосується "ні", я можу сказати, але воно має бути обґрунтоване".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування