У відношенні матері Макар відкрили кримінальне провадження

Понеділок, 17 грудня 2012, 16:26

Жовтневий райвідділ міліції Миколаєва відкрив кримінальне провадження у відношенні матері загиблої Оксани Макар Тетяни Суровицької.

Про це "Пpecтyпнocти.HET" повідомила керівник миколаївської приймальні Української Гельсніської групи з прав людини Олена Кабашна, на підставі заяви якої розпочато перевірку.

Провадження відкрито щодо можливого вчинення Суровицькою у відношенні доньки дій, передбачених статтями 149 (Торгівля людьми чи інша незаконна угода про передачу людини), 154 (Примушування до вступу у статевий зв’язок), 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною чи особою, щодо якої встановлено опіку), 302 (Створення чи утримання притонів і звідництво), 303 (Сутенерство та залучення особи до заняття проституцією) Кримінального кодексу.

 

Також правоохоронці перевірять Володимира Бреславського, якого правозахисниця підозрює у можливому вчиненні злочинних дій, передбачених статтями 152 (Зґвалтування), 155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості), 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

 

На даний момент, за даними видання, проводиться досудове слідство.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування