Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" Яценко каже, що ремонт авто, розбитого під Уманню, коштує 100 тисяч

Понеділок, 17 грудня 2012, 17:09

Ремонт автомобіля сестри депутата Антона Яценко Дар'ї, що потрапив влітку у ДТП під Уманню, коштував приблизно 100 тисяч гривень.

Про це йдеться в його листі, пише видання "Прочерк".

"Що стосується моєї сестри Яценко Д.В., то вона будучи лікарем, і взагалі, чуйною і віруючою людиною, не висловлює будь-яких намірів, як власниця автомобілю, відшкодувати з Вас кошти за його ремонт, сума якого, приблизно, 100 тисяч гривень", - написав він.

"Хоча подібні розмови навколо неї, її знайомого Гариленка С. та автомобілю їй дуже неприємні", - йдеться в листі Яценко.

Яценко також доводить до відома батькам загиблого, що саме їхній син був винен у ДТП.

"Ваш син Гуртовий Дмитро, будучи працівником пенітерціальної системи, грубо порушив правила дорожнього руху, що призвело до його загибелі та травм, ще чотирьох осіб, трьох пасажирів машини "Део" та водія Мерседеса Гавриленка С.В., та взагалі він піддав великій небезпеці інших учасників дорожньо-транспортного руху", - вважає депутат.

Раніше батьки загиблого Дмитра Гуртового не раз обурювалися, як Яценко міг оприлюднювати інформацію, що їхній син нібито був п’яний за кермом, якщо подальша експертиза не підтвердила цього.

"Я ніколи впевнено не вказував, чи був Ваш син в нетверезому стані за кермом, чи не був. Але на жаль, за повідомленням Управління МВС в Черкаській області, в машині, якій їхав Ваш син, було виявлено багато алкоголю, в тому числі і розпитих пляшок", – вважає нардеп.

"Але напевне, я не стверджував, і мене як людину яка не має до аварії жодного відношення це питання не стосується", - вважає Яценко.

Як відомо, 1 вересня під Уманню "Мерседес" протаранив "Деу".

Водій легковика загинув, іще троє його пасажирів із травмами потрапили до лікарні.

ЗМІ поширили інформацію, що до аварії причетний чинний нардеп і кандидат у депутати Яценко. Свій стосунок до ДТП він спростував.

З'ясувалося, що "Мерседесі", що потрапив у ДТП, належить не нардепу від Партії регіонів Антонові Яценку, а його сестрі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування