У Попова пропонують скаржитися на нечищені тротуари

Понеділок, 17 грудня 2012, 19:44

Столичні комунальні служби вивезли з ключових магістралей Києва 57 тисяч тонн снігу.

Про це повідомив перший заступник глави Київської міськдержадміністрації Олександр Мазурчак в ефірі телеканалу ТВі.

"На дорогах голольоду немає. На тротуарах може бути, але в центрі у нас практично вивезений навіть сніг. Ми вивезли уже 57 тисяч тонн снігу, і практично весь центр уже без снігу. У нас посипано солі біля 12 тисяч тонн", - розповів він.

"У нас є проблема. Біля житлового будинку є тротуар. Його двірник почистив, але в цьому будинку є банк, є магазин, тротуар іде мимо офісу, мимо аптеки, мимо магазину – кожен із цих власників має біля себе почистити. Або ми йому почистимо, комунальні служби, якщо він заключить договір", - уточнив чиновник.

Мазурчак уточнив, що з таких "розпорядників прибудинкових територій" вже стягнуто понад 100 штрафів від 850 до 1700 гривень.

"Якщо людина травмувалася на такій неочищеній території, вона може звернутися до суду. Суд приймає рішення і може бути компенсація. Як затрат на медицину, ще й моральних від балансоутримувача територій. Ми готові дати довідку конкретно по кожному балансоутримувачу території. Можна дзвонити на 1551 і ми надамо таку відповідь", - пообіцяв заступник глави КМДА.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News