Кернес почав відбирати в Ярославського стадіон

Середа, 19 грудня 2012, 11:35

Депутати Харківської міськради прийняли звернення до голови облради Сергія Чернова із проханням передати в комунальну власність Харкова стадіону "Металіст".

Таке рішення було прийнято в середу, 19 грудня, на сесії Харківської міськради, повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі".

У зверненні зазначається, що в 2007 році міськрада передала Харківській обласній раді повноваження по управлінню майном стадіону. Тоді ж об'єкт почали реконструювати.

Депутати підкреслили, що видатки державного, обласного й міського бюджетів на ці роботи склали 523 млн. грн.

Тепер депутати просять повернути стадіон у власність міста.

Як відзначив Харківський міський голова Геннадій Кернес, подібне рішення не вплине на можливість ФК "Металіст" грати на стадіоні.

"Ми всі раді тим результатам, які показує команда "Металіст". Але стадіон клубу не належить", - заявив він.

"Ми вважаємо, що цей спортивний комплекс має працювати в інтересах територіальної громади міста й всіх уболівальників, а не приватної особи, оскільки в реконструкцію стадіону вкладені значні бюджетні кошти", - підкреслив Кернес.

Раніше Кернес в інтерв'ю Українській правді заявляв, що стадіон "Металіст" має бути повернутий у комунальну власність Харкова.

У той же час президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський назвав це махновщиною й заявив, що готово віддати Кернесу й стадіон, і команду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування