Кузьмін каже, що йому заважають лікарі Тимошенко

П'ятниця, 21 грудня 2012, 21:32

Висновок німецьких лікарів перешкоджає пред'явленню звинувачення екс-прем'єру Юлії Тимошенко щодо замовлення вбивства Євгена Щербаня.

Про це заявив перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін в ефірі "Шустер Live".

"Генпрокуратура до сьогоднішнього дня не змогла пред'явити обвинувачення Юлії Тимошенко в організації фінансування цього вбивства (Євгена Щербаня) і причина цього - висновок німецьких лікарів про те, що з Юлією Тимошенко не рекомендують проводити жодних слідчих дій, щоб не перешкодити її одужанню", - уточнив він.

"Саме висновок німецьких лікарів перешкоджає нам пред'являти звинувачення екс-прем'єру у фінансуванні цього вбивства", - підкреслив Кузьмін.

"Але, повторю, Генпрокуратура має всі підстави для цього, і ми чекаємо, поки комісія лікарів дозволить нам проводити з Тимошенко слідчі дії", - додав чиновник.

"Слідча група Генеральної прокуратури має достатньо доказів для того, щоб висунути звинувачення. Є кілька свідків, допитаних нашими слідчими, які прямо вказують на екс-прем'єра, як на особу причетну до цих злочинів, на особу, що замовила це вбивство і фінансувала його", - розповів перший заступник генпрокурора.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...