Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок сподівається, що мрія здійсниться не лише у Королевської

Середа, 26 грудня 2012, 19:39

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок сподівається, що новий міністр соціальної політики Наталя Королевська підніме зарплати українців до 1000 євро.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Мрія збулася нарешті", - прокоментував призначення Королевської Тягнибок. – "Може не тільки у неї збудеться мрія, а й у багатьох українців, адже, наскільки я пам’ятаю, пані Королевська обіцяла заробітну плату близько тисячі євро. Будемо очікувати".

Політик вважає, що напрямок соціальної політики має бути одним із базових в уряді.

"Але бачимо, що уряд Януковича-Азарова використовує цю посаду для тих політиків, які невдало завершили свою виборчу кампанію, це певна компенсація для них… то Тігіпко, то тепер Королевська", - додав він.

Водночас Тягнибок висловив впевненість, що новий склад Кабінета Міністрів якісно не відрізніється від попереднього і є тимчасовим.

"Нинішній уряд – продовження уряду Азарова. Ми не побачили у ньому жодних фігур так званих реформаторів, які можуть своїми конкретними діями змінити якось систему в Україні. Попередній уряд і теперішній – це одне й те саме, тому нічого особливо не зміниться", - заявив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування