Ахметов шокований тим, що Ярославський продав "Металіст"

Четвер, 27 грудня 2012, 10:12

Для президента ФК "Шахтар" Ріната Ахметова стало несподіванкою те, що Олександр Ярославський продав футбольний клуб "Металіст".

Про це сказано у заяві Ахметова, опублікованій на сайті ФК "Шахтар".

"Про те, що Олександр Владиленович вирішив передати клуб іншому інвестору, я дізнався ввечері напередодні офіційної заяви про це. Ярославський зателефонував мені і сказав, що прийняв таке рішення. У мене не було ані можливості, ані часу його переконати, і, якщо чесно, ця новина мене шокувала", - зазначив Ахметов.

"Я одразу подумав, як це відіб'ється на ФК "Металіст" і взагалі на всьому українському футболі. Адже "Металіст" зарекомендував себе командою, яка демонструє гарний, яскравий атакуючий футбол, командою, з якою грати важко і перемогу над якою особливо цінуєш", - додав він.

Ахметов зазначив, що з Ярославським його "пов'язує багаторічна дружба".

"Свого часу я порекомендував йому звернути увагу на футбол, а конкретно на ФК "Металіст". Я глибоко вдячний йому за те, що він прийняв харківську команду, коли та перебувала в Першій лізі, і вивів "Металіст" на високий європейський рівень. Те, що Ярославський зробив для ФК "Металіст" і в цілому для українського футболу, заслуговує на найбільш добрі слова", - сказав він.

Ахметов також зазначив, що вважає заяву нового власника харківського клубу "дуже амбітною й дуже цікавою".

"І хочу сказати, що ми завжди вболіватимемо за "Металіст", коли він виступає на європейській арені, ми завжди вболіватимемо за "Металіст", коли він грає проти київського "Динамо"... Ми можемо тільки вітати високу конкуренцію в чемпіонаті України. Але для нас перемога – тільки золото, а срібло – поразка. "Шахтар" зробить усе, щоб якість нашої гри дозволяла завжди тримати золоті медалі чемпіонату країни в наших руках", - заявив Ахметов.

Як відомо, 24 грудня група компаній "Газ Україна" досягла домовленостей щодо придбання ФК "Металісту бізнесмена Олександра Ярославського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...