Мельниченко підтвердив, що опрацював 17 томів своєї справи

Четвер, 27 грудня 2012, 14:12

Микола Мельниченко підтверджує інформацію про те, що він закінчив ознайомлення з усіма 17 томами порушеної стосовно нього кримінальної справи, в якій його обвинувачують у розголошенні державної таємниці.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Крім того, Мельниченко обіцяє зробити низку заяв у найближчі дні щодо скоєння злочинів Леонідом Кучмою і екс-головою Верховної Ради Володимиром Литвином.

"По-перше, я і група моїх адвокатів так і не зрозуміли, в чому є суть розголошення мною державної таємниці та перевищення посадових повноважень", - сказав він.

"По-друге, я в найближчі дні зроблю кілька офіційних заяв щодо скоєння злочинів Кучмою, Литвином та іншими особами, із зобов'язанням слідчих органів занести цю інформацію до єдиного реєстру досудових розслідувань", - додав Мельниченко.

При цьому він зазначив, що під час судового слідства він має намір  допитати "Кучму, Литвина, Деркача та інших фігурантів матеріалів моєї справи" і висловив подяку раднику президента Андрію Портнову "за надання мені такої можливості у зв'язку з ухваленням нового Кримінального Процесуального кодексу ".

Як відомо, СБУ в середу завершило досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо Мельниченка в питанні розголошення ним державної таємниці та направило обвинувальний акт ГПУ.

Також спецслужба повідомила про те, що екс-майор та його захисник завершили ознайомлення з матеріалами досудового розслідування, розпочате 20 грудня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування