Депутат, якого не переобрали, не хоче виїжджати із службової квартири

Вівторок, 4 грудня 2012, 11:18

Депутат з групи "Реформи заради майбутнього"  Валерій Камчатний не хоче відмовлятися від квартири, яку він отримав на час роботи  в парламенті.

Про це повідомляє ТСН.

"Два чи три депутати не переобралися народними депутатами, ці квартири підуть на жереб. Хто витягне, той витягне", - розповів голова регламентного комітету Володимир Макеєнко.

Вулиця Срібнокільська, 24 або так званий депутатський будинок. Саме тут, у висотці на лівому березі столиці отримали житло безхатченки з попередніх скликань.

Частина квартир і досі вважаються службовими. Це означає, що депутати, яких цього разу не переобрали, мають їх звільнити.

Квартиру в приватну власність, як і грошову компенсацію за неї, депутати за новим порядком отримати вже не можуть. Але хочуть, визнає Макеєнко.

"Я все-таки вам скажу одне прізвище, але неофіційно. Камчатний – заступник голови регламентного комітету. Він ходить оце, тик-мик. Я не підписав", - розповів нардеп.

 

Про власну квартиру на Срібнокільській Камчатний розповідав ТСН 2008-го.

"Там отримали представники різних фракцій. Якщо вона, до речі, буде мені не потрібна, я її поверну, і все. Ми готові внести ініціативу, щоб розподілити ці квартири для соціально незахищених людей", - запевняв тоді він, будучи бютівцем.

Чотири роки по тому потреби в депутата змінилися:

"Чому я повинен звільняти квартиру на Срібнокільскій? Ні це неправда. Моя квартира неслужбова. Хто сказав? Макеєнко? Та він не в курсі! Ви цю інформацію озвучте, я на нього в суд подам!", - пообіцяв телефоном нардеп. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...