"Дніпропетровські терористи" "здали" самі себе

Четвер, 6 грудня 2012, 19:50

Прокурори в обвинувальному висновку розповіли, що "дніпропетровські терористи" упізнали себе на записах з камер спостереження.

Про це повідомляють "Коментарі".

На черговому засіданні суду у справі "дніпропетровських терористів", 6 грудня сторона звинувачення продовжила зачитувати обвинувальний висновок, який було повністю присвячено обвинуваченим Віктору Сукачову і Віталію Федоряку.

Сторона звинувачення розповіла, як відбувалася закладка вибухівки в урну біля ЦУМу в листопаді 2011 року.

Нагадаємо, у центрі Дніпропетровська біля ЦУМу стався вибух саморобної бомби, який забрав життя випадкового перехожого.

За словами прокурорів, Сукачов закладав бомбу на трамвайній зупинці біля ЦУМу, а Федоряк - на вул. Леніна між пам'ятником молодому Шевченку та проспектом Карла Маркса, при цьому, Федряк, на відміну від Сукачова, не привів вибуховий пристрій у бойове положення.

Також були розказані подробиці організації запорізького вибуху в "Сільпо".
При цьому, за словами сторони звинувачення, обвинувачені впізнали себе на відео з камер спостереження, яке використовувалося для відтворення процесу здійснення злочину.

Також, в залі суду, посеред засідання відбулася "рокіровка". Несподівано було оголошено технічну перерву на 20 хвилин, в ході якої обвинувачених Сукачова і Федоряка розсадили один від одного.

Наступне засідання у справі "дніпропетровських терористів" відбудеться 11 грудня о 10.30, на ньому продовжать зачитувати обвинувальний висновок.

Як відомо, що 27 квітня 2012 року в центрі Дніпропетровська пролунали 4 вибухи. Постраждали 30 осіб.

Міліція порушила кримінальну справу за статтею "теракт". Згодом було затримано 4 підозрюваних, які, за даними слідства, щиросердно зізналися у скоєному. Двоє з обвинувачених працювали на кафедрі політології місцевого ВНЗ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування