Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доній поскаржився Захарченку, що йому хотіли підкинути пакетик

Неділя, 9 грудня 2012, 09:27

Народний депутат Олесь Доній, обраний як самовисуванець, звернувся глави МВС Віталія Захарченка з вимогою розслідувати інцидент, коли йому в аеропорту невідомий намагався підкинути "пакетик із невідомим вмістом".

Про це йдеться у заяві Донія, яка є в розпорядженні УКРІНФОРМу.

Депутат заявив, що 8 грудня його водію, який в аеропорту чекав повернення політика з Казахстану, підійшов невідомий і запропонував 50 тисяч доларів за те, що він підкине в сумку депутату пакетик із невідомим вмістом. Водій відмовився від пропозиції.

"Вимагаю всебічного розслідування обставин інциденту, встановлення особи зловмисника, притягнення його до відповідальності відповідно до чинного законодавства, а також унеможливлення подібних ситуацій щодо опозиційних політиків", - наголошується у заяві.

Доній відзначив, що вважає такі провокації засобами політичного тиску та спробою дискредитації його як громадянина та політика.

"Офіційно заявляю, що ніколи не вживав і не вживаю наркотиків. Ніколи не займався, не займаюсь і не буду займатись їх перевезенням чи розповсюдженням", - запевнив нардеп.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування