Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко вирішив взятися за корупцію

Неділя, 9 грудня 2012, 15:40

"УДАР" пропонуватиме колегам по опозиції вже в перші дні роботи нової ВР створити тимчасові слідчі комісії по вивченню фактів корупції у владі та фальсифікації результатів виборів.

Про це в коментарі журналістам напередодні Міжнародного дня боротьби з корупцією заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії.

Також він висловив думку, що парламентський комітет по боротьбі з організованою злочинністю і з корупцією має очолити представник опозиції, фракція "УДАР" відстоюватиме цю позицію.

"По-перше, цей комітет має контрольні функції, по - друге, якщо ним керуватиме представник провладної партії, то це нагадуватиме боротьбу бджіл проти меду", - вважає лідер "УДАРу".

Кличко розповів, що проекти відповідних постанов про створення двох ТСК вже підготовлено, і висловив впевненість, що в сесійній залі буде 150 голосів для підтримки цих ініціатив.

"Фактаж для роботи цих комісій зібрано, ми маємо десятки прикладів порушення виборчого закону під час кампанії і підрахунку голосів, а щодо корупції - то нинішня влада щодня дає нові приводи для роботи подібної комісії", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування