Азаров навіть у Новий рік розповів про покращення

Вівторок, 1 січня 2013, 12:45

Прем’єр Микола Азаров привітав українців зі святами і пообіцяв у новому році підвищувати соцстандарти.

Про це сказано у привітанні Азарова, розміщеному на сайті Кабміну.

"Ще один рік залишив слід в історії України. Чим він запам’ятався? Ми провели Європейський чемпіонат з футболу, який став справжнім святом для вболівальників... Ми розвивали внутрішнє виробництво, будували школи, дитячі садки і лікарні, мости і аеропорти. Виростили непоганий врожай. Забезпечили достаток в державі", - перелічив прем’єр.

"Ми відкрили для українських виробників зовнішні ринки, уклавши угоди про зони вільної торгівлі з різними країнами. Зробили історичний крок до асоціації з Євросоюзом. Минулого року уряд почав втілювати нову соціальну політику президента, яка дозволяє поступово, але постійно підвищувати рівень життя наших людей. Народ України на демократичних виборах вільно висловив свою волю. Стали до роботи новий парламент і уряд", - додав він.

Азаров зазначив, що "тепер ми сповнені рішучості об’єднати в творчій роботі в інтересах народу України всі конструктивні політичні сили".

"Тому що в Новому році на нас чекає багато складної роботи. Ми докладемо всіх сил, щоб підтримати зростання внутрішнього ринку, будемо захищати кожне робоче місце в Україні, будемо підтримувати експорт українських товарів", - сказав він.

"Ми і далі будемо підвищувати зарплати, пенсії, соціальну допомогу, покращувати нашу освіту і охорону здоров’я. Все це разом є надійною основою добробуту в Україні. До цього ми прагнемо, для цього працюємо", - додав Азаров.

Прем’єр побажав всім "миру, любові, здоров’я, оптимізму та втілення в життя кращих сподівань".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News