Депутат: Королевська залишилася без диплома

Понеділок, 14 січня 2013, 14:26

Міністр соцполітики Наталя Королевська заявила про втрату свого диплому про закінчення Східноукраїнського Національного університету ім. В. Даля у день, коли треба було подавати документи у Кабмін.

Про це на своєму Facebook написав депутат Геннадій Москаль.

"Читаючи оперативні зведення з МВС, знайшов цікаву інформацію: 25 грудня 2012 року в м. Луганську до міліції надійшла заява від міністра соціальної політики Королевської Н. Ю. Вона заявила, що вдень, 9 грудня, на вулиці Луганська втратила диплом про закінчення Східноукраїнського Нацуніверситету ім. В. Даля", - написав Москаль.

"Хтось колись бачив пані Королевську, що ходить пішки по вулицям? По-друге: якщо хтось бачив, що вона ходить пішки, то чи бачили вони, що вона ходить з дипломом? По-третє: за теорією ймовірності, навіть якщо вона пройшлася пішки по вулицям славного Луганська, навіть якщо вона була при цьому з дипломом (що, само по собі є дуже сумнівним!), то саме тоді загубити диплом було б дуже важко!" – написав Москаль.

"Але найголовніше по-четверте: за день до звернення шановної пані міністра до міліції, настільки ненавидимий нею під час виборчої кампанії президент призначив її міністром! Тобто Королевська звернулася до міліції саме тоді, коли треба було подавати документи до відділу кадрів, і забула це зробити протягом усього часу з 9 грудня", - підкреслив депутат.

"Про що це свідчить? Про відсутність документу про вищу освіту, чи про процес легалізації документу з явними вадами? Я щиро вірю :)), що наша доблесна міліція, до якої Королевська звернулася по допомогу, в цьому розбереться", - додав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування