Суддя взяла відвід у справі Луценка і відклала його скаргу

Середа, 23 січня 2013, 16:41

Суддя Марія-Маргарита Пілаєва взяла відвід у розгляді скарги Юрія Луценка на закриття справи щодо скоєння у відношенні нього злочину посадовцями Генпрокуратури та суддями.

Суд перенесено на 1 лютого, повідомляє керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

"Суддя Пілаєва взяла відвід у розгляді скарги Луценка. Побоялася почути від Луценка рішення Євросуду в очі", - написала вона.

Після того, як суддя Пілаєва взяла відвід, авторозподілом справа потрапила на розгляд до слідчого судді Віктора Кицюка.

"Суд перенесли на 1 лютого на 14.00 через відсутність Луценка і матеріалів справ досудового розслідування, які закриті у сейфі", - повідомила Сарган.

23 січня Печерський райсуд Києва розглядав скаргу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на постанову про закриття кримінальної справи за його заявою про скоєння стосовно нього злочину посадовими особами Генеральної прокуратури та суддями Печерського та Апеляційного судів Києва від 26 грудня 2012 року.

Як відомо, сам засуджений Луценко цього дня перебуває у приватній київській клініці "Оберіг", за даними Пенітенціарної служби, йому вже успішно провели операцію.

Раніше повідомлялося, що Луценко потребує видалення поліпів у кишечнику.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування