Справу Індила по "другому колу" розглядатимуть у суді

Четвер, 24 січня 2013, 16:31

Апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури Києва та повернув кримінальну справу за фактом загибелі Ігоря Індила на новий судовий розгляд.  

Про це "Українській правді" повідомили у прес-службі київської прокуратури.

"Ухвалою Апеляційного суду Києва апеляційна скарга прокурора задоволена. Апеляційною інстанцією постанова райсуду скасована та кримінальна справа за фактом загибелі Індила направлена до Деснянського райсуду на новий судовий розгляд в іншому складі суддів", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 29 жовтня у Деснянському районному суді Києва відбувся попередній розгляд цієї кримінальної справи. 

18 травня 2010 року у Шевченківському районному відділку міліції загадковим чином загинув студент Ігор Індило. 

5 січня 2012 року суддя Деснянського райсуду столиці оголосив вирок стосовно дільничного міліціонера Сергія Приходька, засудивши його за ч. 2 ст. 365 (перевищення службових повноважень) до 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробувальним терміном на два роки. Міліціонера також позбавили права упродовж двох років обіймати посади в правоохоронних органах i органах влади.

12 січня адвокат Заруцький оскаржив в Апеляційному суді Києва рішення Деснянського райсуду столиці.

При цьому адвокат висловив сподівання, що подану ним скаргу буде розглянуто упродовж найближчих трьох місяців разом із направленою наприкінці минулого року скаргою на рішення суду першої інстанції, яким було амністовано іншого співробітника міліції, що проходив у справі Індила - інспектора-чергового Сергія Коваленка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування