Адвокати Ахметова погрожують судом за прив'язку до смерті Щербаня

П'ятниця, 25 січня 2013, 12:39

Американські адвокати Ріната Ахметова з компанії Akin Gump заявляють, що немає доказів його причетності до убивств середини 90-х, в тому числі вбивства Євгена Щербаня.

Про це йдеться в заяві адвокатів, розповсюдженій прес-службою Ахметова у відповідь на заяви, що в справі Щербаня потрібно допитати Ахметова.

"Протягом більше восьми років ми виступаємо в якості адвокатів пана Ахметова. Протягом цього часу, разом з міжнародною консалтинговою компанією" Кролл ", ми вичерпним чином провели багаторазові розслідування подібних неправдивих звинувачень", - заявляють адвокати Akin Gump.

"Ми не виявили доказів, які б свідчили про те, що пан Ахметов був причетний до трагічних подій в відношенні Щербаня та інших бізнесменів. Правду кажучи, дехто із загиблих в 1990-х роках бізнесменів були найближчими друзями пана Ахметова ", - йдеться в повідомленні.

Адвокати також заявляють, що неправдиві твердження, що відносно переходу комерційних і промислових активів загиблих бізнесменів в управління Ахметова.

"Наші висновки будуть повністю і офіційно надані в публічному форматі в Україні в найближчому майбутньому. До цього часу, ми чітко стверджуємо, що всі нещодавні звинувачення причетності пана Ахметова до злочинної діяльності майже двадцять років тому будуть представлені такими, які не відповідають дійсності , і не ґрунтуються на фактах ", - заявили адвокати.

Вони пригрозили судом всім, хто прагне завдати "шкоди репутації Ахметова за допомогою неправдивих звинувачень".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування