"Наша Україна" розкололася: два засідання політради пройшли в різних місцях

Субота, 26 січня 2013, 15:21

Блокування роботи керівних органів партії свідчить про спробу Віктора Ющенка і його оточення розколоти "Нашу Україну".

Про це в суботу на прес-конференції заявив голова політради партії Сергій Бондарчук, передає кореспондент "Української правди".

За словами Бондарчука, з наказу Ющенка у суботу була проведена нелегітимна нарада членів політради.

"Лідер партії не має жодних прав і обов’язків, в цьому закладений основний конфлікт. Дії Ющенка ведуть до розколу партії", - сказав він.

Водночас голова центральної ревізійної комісії партії Юрій Макух повідомив, що його і ще двох голів обласних організацій не пустили на засідання політради під головуванням Ющенка.

За його словами, до них вийшли Ірина Ваннікова, Валентина Руденко та Петро Ющенко, які в некоректній формі не дозволили їм долучитися до засідання.

Засідання політради "Нашої України" на чолі з Бондарчуком відбулося в суботу о 12:00 у партійному офісі по вул. Спаська, 37. На ньому були присутні 18 голів обласних організацій "Нашої України" з 27-ми.

У той же час, як передає ЛІГАБізнесІнформ, Бондарчук відзначив, що через відсутність кворуму засідання політради в офісі партії на Спаській, 37 не відбулося, проте пройшла нарада більшості голів обласних організацій партії.

Він також додав, що "Наша Україна" запропонує обласним організаціям призначити з'їзд партії. Бондарчук зазначив, що попередньо планується провести з'їзд 23 березня.

Водночас у готелі "Київ" о 12:00 відбулося засідання політради партії під головуванням Ющенка.

Як повідомила УНІАН член політради партії Ірина Ваннікова, на цьому засіданні зібралася більшість членів політради – більше 50, тоді як всього у складі політраді трохи більше 90 осіб.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...