Власенко обманює слідчих – ЗМІ

Понеділок, 28 січня 2013, 19:32

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко ігнорує запрошення слідчих для проведення слідчий дій.

Про це "Інтерфакс-Україна" повідомило джерело, наближене до слідчої групи у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році.

"Його (Власенка) було належним чином поінформовано про заплановані слідчі дії з підозрюваною Тимошенко в Харкові", - повідомив співрозмовник.

"Але він аргументував неможливість своєї присутності тим, що, згідно з розпорядженням Верховної Ради, нібито його зараховано до складу делегації для відрядження до Страсбурга для участі в сесії ПАРЄ", - додало джерело.

Співрозмовник послалвся на наявне у нього розпорядження "Про відрядження постійної делегації Верховної Ради України в ПАРЄ для участі в першій частині сесії 2013 ПАРЄ".

"І як випливає з цього документа, Власенко до складу постійної делегації ВРУ не входив", - додав співрозмовник.

Крім того, джерело зазначило, що двоє інших захисників Тимошенко впродовж минулого тижня до Харкова для проведення слідчих дій з підозрюваної також не прибули.

Як відомо, Держприкордонслужба України 24 січня не дозволила Власенку залишити країну, пославшись на відповідне рішення Печерського райсуду Києва. Він мав намір вилетіти до Страсбурга для участі в сесії ПАРЄ.

Згідно з даними, оприлюдненими на сайті Верховної Ради, народний депутат Власенко є заступником члена постійної делегації України в ПАРЄ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування