Декількох соратників Тягнибока хочуть позбавити недоторканності

Середа, 30 січня 2013, 16:44

Ініціативна група з проведення громадської ради при КМДА має намір звернутися до Віктора Януковича з проханням зняти депутатську недоторканність з народних депутатів, які ініціювали бійку в будівлі Головпоштамту.

Про це в середу на прес-конференції заявив секретар ініціативної групи Роман Хорольський, пише "ЛігаБізнесІнформ".

"Члени ініціативної групи будуть звертатися до президента і спікера Верховної Ради, щоб з народних депутатів, які вчора брали участь у бійках, була знята недоторканність, і вони несли відповідальність", - зазначив він.

За словами Хорольського, зірвав засідання громадської ради "свободівець" Володимир Свентіцкій. Крім того він стверджує, що ще один народний депутат від "Свободи" Едуард Леонов бив людей палицею в пах і в живіт.

За його словами, також "свободівець" Андрій Іллєнко особисто був ініціатором двох бійок. Хорольський стверджує, що голова ініціативної групи Олександр Нагурний після однієї з бійок потрапив до лікарні з травмами голови.

"У нас є відеоматеріали, які ми передамо у відповідні органи для того, щоб ті розібралися, хто винен і хто кому завдав які каліцтва", - зазначив Харченко.

Як відомо, у "Свободі" заявили, що під час обрання ради побили депутата Едуарда Леонова та деяких активістів громадських організацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування