Тягнибок – регіоналам: Не хоч працювати – давай до побачення!

Четвер, 31 січня 2013, 10:35

Обов'язок опозиції –  змусити більшість працювати законно, у противному разі – в Україні треба проводити нові вибори.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи у Верховній Раді 31 січня.

"Якщо ми з вами будемо принциповими, рішучими і послідовними ми рано чи пізно зможемо досягнути нашої мети – щоб український парламент працював легітимно", - наголосив Тягнибок.

"Ми зобов’язані заставити представників більшості діяти в законодавчому полі. Тому тільки персональне голосування! Ніякої роботи парламенту, доки не буде введена нова система "Рада". Хай тоді покажуть, що вони дійсно мають більшість!", - сказав Тягнибок.

Він додав, що зібрання опозиції 31 січня – "це крик душі і апеляція до українського суспільства, бо сьогодні зневажають нас – опозиційних депутатів, завтра вони почнуть знищувати і зневажати українців".

"Парламентаризм в Україні зруйнований. І наше сьогодні завдання – заставити їх (більшість) працювати. Не хоч працювати – давай до побачення! Давайте нові вибори", - підсумував Тягнибок.

Водночас, як наголосив ударівець Валентин Наливайченко, "УДАР" "зробить все, щоб парламент працював законно або ніяк".

"Кожен, хто отримав мандат, має приходити і голосувати. Якщо нас не почула влада, ми повторюємо – ми прийшли, щоб захищати права громадян, щоб особисто голосувати. "УДАР" зробить все, щоб незаконно парламент не голосував", - сказав він.

Наливайченко наголосив, що "настав час переслідувати" кнопкодавів.

"Настав час подавати в суди проти тих, хто порушує в цій залі закони, настав час позабавляти порушників через суд мандатів. "УДАР" готовий діяти і щоденно власним прикладом показувати таку діяльність", - підсумував він. 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування