Азаров: якщо ми провели Євро-2012, то й дитяче Євробачення зуміємо

Субота, 5 січня 2013, 08:24

Прем’єр Микола Азаров виступає за створення Громадської ради з питань підготовки міжнародного пісенного конкурсу "Дитяче Євробачення-2013".

Про це він заявив під час зустрічі у Будинку уряду з переможницею "Дитячого Євробачення-2012" Настею Петрик, повідомляє Урядовий портал.

За його словами, після перемоги на дитячому Євробаченні-2012 Насті Петрик наступний конкурс повинна прийняти саме Україна. Відповідна заявка буде розглянута до кінця січня поточного року.

Азаров зазначив, що пропонує створити Громадську раду, яка б займалася питаннями підготовки до проведення конкурсу за підтримки держави. При цьому він звернувся до української дизайнерки Діани Дорожкіної, яка була присутня на зустрічі разом з Настею, з проханням подати пропозиції щодо складу Ради, а також подумати над залученням до організації проведення конкурсу меценатів.

"Безумовно, держава підтримуватиме проведення в Україні дитячого Євробачення, але разом з цим, було б дуже добре запросити до цього процесу меценатів, творчу інтелігенцію, людей, які фінансово можуть допомогти організувати конкурс на високому рівні", - заявив прем’єр.

Він зазначив, що уряд готовий уже через пару тижнів розглянути пропозиції з проведення в Києві міжнародного дитячого конкурсу і прийняти відповідне рішення.

"Ми розглянемо ці пропозиції на засіданні уряду і приймемо рішення. Ми визначимося з тим, що потрібно від держави, і будемо проводити. Якщо ми зуміли провести чемпіонат світу з футболу Євро-2012, то дитяче Євробачення-2013 – ми теж зуміємо", - наголосив Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування