На мера Полтави заведуть справу за перешкоджання УДАРівцю?

Субота, 5 січня 2013, 09:30

Прокуратура Полтави може порушити кримінальну справу щодо мера міста Олександра Мамая через перешкоджання роботі народного депутата від УДАРу Сергія Капліна.

Як повідомляє в суботу прес-служба Капліна, у п’ятницю депутат свідчив відносно злочину, скоєного Мамаєм. Мера Полави підозрюють у перешкоджанні роботи Капліна, якого 24 грудня не пустили на засідання міськради за його прямою вказівкою.

За версією слідства, це пряме порушення ст.17 закону "Про статус народного депутата України", відповідно до якої народний депутат чинного скликання користується правом безперешкодно відвідувати органи місцевого самоврядування, а також має право брати участь з правом дорадчого голосу у роботі сесій сільських, селищних, міських, районних у містах (в містах з районним поділом), районних і обласних рад та засіданнях їх органів.

Прес-служба зазначає, що УДАРівець мав право бути присутнім на засіданні сесії, "а тим більше, перешкоджати прямому дерибану бюджету".

"Міська прокуратура Полтави порушить кримінальну справу щодо провладного мера-регіонала Полтави Олександра Мамая", - йдеться в повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування