Опозиція хоче послухати Азарова, Арбузова і Королевську

Середа, 9 січня 2013, 09:34

Фракція "УДАР" у Верховній Раді вимагає звіту прем’єр-міністра Миколи Азарова про результати діяльності уряду у 2012 році та плани на 2013 рік.

Депутати наполягають, щоб про усі дії кабміну та їхні наслідки прем’єр прозвітував 11 січня під час дня уряду, повідомляє прес-служба фракції.

Також у фракції хочуть заслухати керівників соціально-економічного блоку уряду про те, що кабінет міністрів планує робити для виходу з нинішньої соціально-економічної ситуації в країні.

Зокрема, "УДАР" хоче почути про антикризові плани від першого віце-прем’єра Сергія Арбузова, міністра доходів і зборів Олександра Клименка, міністра фінансів Юрія Колобова та міністра соціальної політики Наталі Королевської.

У свою чергу представник фракції "Батьківщина" Сергій Сас запропонував заслухати звіт про виконання бюджету за минулий рік і попросив спікера Володимира Рибака ініціювати внесення у парламент програми діяльності уряду.

Пропозицію колег по опозиції на засіданні Кабміну 9 січня підтримав і лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

На його думку, необхідно заслухати звіт уряду щодо економічної ситуації, а також визначитися, "хто буде відповідати за ту вакханалію, коли наприкінці року відбувалася затримка перерахувань коштів органам місцевого самоврядування, що призвело до затримки виплат бюджетникам".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News