Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко кличе "Свободу" й "Батьківщину" на пиріжки

Неділя, 10 лютого 2013, 11:28

Нардеп від "УДАРу" Ірина Геращенко закликає представників "Свободи" і "Батьківщини" приєднатися до чергування в сесійному залі парламенту й на вихідних.

На своїй сторінці у Facebook вона виклала фото депутатів від "УДАРу" в сесійній залі в суботу і повідомила, що нардеп, письменниця Марія Матіос принесла присутнім вареники і пиріжки.

Марія Матіос. Фото з Facebook Ірини Геращенко

"Коли хтось пророкує, що УДАР не зможе довго блокувати ВР - він видає бажане за дійсне. Це - сьогоднішня суботня вахта. Пані Марія принесла чергувальникам вареники і пиріжки власного виробництва. Кажуть, дуже смачні (не знаю, не дісталося, але вірю, що страви від Матіос вражають і запам'ятовуються так само, як іі книжки)", - написала Геращенко.

Фото з Facebook Ірини Геращенко

За її словами, дух і настрій в усіх бойовий, фракція налаштована блокувати ВР доти, доки не введуть персональне голосування.

Фото з Facebook Ірини Геращенко

"Ми зробили висновки з першої сесії - закликати спікера дотримуватися закону і полишати трибуну після короткого блокування - лише провокувати ПР безкарно кнопкодавствувати. Тому зараз фракція налаштована стояти до того, доки керівництво парламенту не введе персональне голосування", - написала нардеп.

"Думаю, коли Свобода і Батьківщина побачать ці фото - приєднаються до УДАРу й на вихідних. Колеги, приходьте - пиріжків всім вистачить", - запевнила Геращенко.

Разом з тим, нардеп від "УДАРу" Валентин Наливайченко заявив, що під час блокування президії ВР народні депутати від цієї політичної сили продовжують працювати над законопроектами.

"Вдень, під час блокування, народні депутати від "УДАРу", які відповідають за законопроекти зі спрощення оподаткування, лібералізації економіки створили робочу групу і працюють над проектами законів у залі ВР", - цитує Наливайченка в неділю прес-служба партії.

"Цим ми показуємо, що можна і треба особисто працювати у ВР. Ми відстоюємо принципову позицію незалежно від того, чи зрозуміють нас опоненти чи ні", - наголосив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування