Округ у Первомайську вже обробляють скандальні депутати

Вівторок, 12 лютого 2013, 19:45

Колишній депутат-комуніст Євген Царьков та екс-"бютівець" Михайло Соколов збираються балотуватися на окрузі №132, розташованому в Первомайську Миколаївської області.

Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на потенційних кандидатів.

Царьков розповів, що попереднє рішення про його можливе висунення було прийнято Миколаївським обласним комітетом Компартії.

"Вони запропонували виставити мою кандидатуру. Але з урахуванням того, що це рішення приймається колегіально, рішення буде остаточно прийнято після оголошення дати виборів", - зазначив він.

Восени 2012 року Царьков балотувався по 139 округу, зайнявши там третє місце.

Також у ЗМІ з'явилася інформація про те, що і колишній депутат від БЮТ Михайло Соколов намагається роздобути мандат народного депутата по округу з центром у Первомайську.

Минулого тижня серед жителів Первомайська була поширена газета "Правда життя", присвячена проблемі питної води у прилеглих до Первомайську селах. На останній сторінці видання говорилося, що Соколов "постійно контролює якість води в пунктах її очищення".

При цьому наголошувалося, що проблема якісної води при його безпосередній участі вже була вирішена у Дніпропетровську.

Як відомо, в 132-му окрузі з центром у Первомайську ЦВК не зміг визначити результати виборів, однак дата проведення перевиборів досі не затверджена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News