Тимошенко не відмовлялася приїхати до суду - захисники

Середа, 13 лютого 2013, 13:01

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що вона не відмовлялася їхати на суд до Києва.

Про це він заявив журналістам у Апеляційному суді в Києві.

"Учора я був з 12 до 14:30 у Юлії Володимирівни. О 14:27 до неї зайшла представниця Качанівської колонії Оксана Кошак, яка і підписала акт про відмову. Юлія Володимирівна спитала в неї: "То коли буде конвой, щоб мене транспортувати до Києва?", - розповів Власенко.

За його словами, Кошак сказала, що вони вирішують це питання і Тимошенко повідомлять завчасно, щоб вона могла зібратися.

"Кошак запитала: "То ви не будете заперечувати?". На що Тимошенко відповіла: "Хлопці, дійте по закону", - додав Власенко.

Він наголосив, що був здивований заявою Пенітенціарної служби про те, що екс-прем'єр відмовилася брати участь у засіданні. Він продемонстрував листа від Тимошенко до судді Царевич, де йдеться, що Тимошенко не відмовлялася від участі в засіданні.

"20 хвилин тому від Юлії Тимошенко вийшов депутат Сас, який підтвердив, що вона не відмовлялась від участі в засіданні", - сказав він.

Прес-служба "Батьківщини" також розповсюдила заяву, написану Тимошенко власноруч, у якій сказано, що вона не відмовлялася від участі у судовому засіданні.

 

"Цей документ є підтвердженням того, що тюремники, за наказом Банкової, продовжують фальсифікувати інформацію щодо Юлії Тимошенко та розповсюджують відверту брехню", - заявляє "Батьківщина".

Як відомо, о 14.00 мають розпочатися слідчі дії у справі Щербаня. Засідання несподівано перенесли в інший зал, де раніше розглядали справу екс-міністра МВС Юрія Луценка, внаслідок чого утворилася черга на два поверхи. 

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування