На ЧАЕС створять ще одну комісію з розслідування завалів

Середа, 13 лютого 2013, 21:50

На Чорнобильській АЕС буде створено ще одну комісію із розслідування часткового руйнування стінових панелей і частини легкої покрівлі машинного залу енергоблока №4.

Про це повідомили в адміністрації ЧАЕС.

Згідно з інформацією, створення комісії вимагає припис Державної інспекції ядерного регулювання України.

 

"Здійснення розслідування цією комісією буде вестись відповідно до внутрішніх процедур ДСП ЧАЕС у порядку, встановленому "Положенням про розслідування та облік порушень в роботі атомних станцій" НП 306.2.100-2004", - сказано у заяві.

В адміністрації зазначили, що до роботи комісії буде залучено представників державної інспекції з ядерної безпеки на майданчику ДСП "Чорнобильська АЕС".

 

Також, згідно припису, ДСП ЧАЕС в тижневий термін має розробити та узгодити із Держатомрегулювання коригувальні заходи щодо поводження з додатковими трапними водами та забрудненим пилом, які можуть утворитися за час, необхідний для відновлення пошкодженого даху та бокових стін машзалу блоку №4", - сказано в повідомленні.

Результати роботи комісії будуть оприлюднені.

Як відомо, на Чорнобильській АЕС у вівторок сталося часткове руйнування стінових панелей і частини легкої покрівлі машинного залу енергоблока №4.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...