Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириченко допоміг Лазаренку у вбивстві Щербаня – свідок

П'ятниця, 15 лютого 2013, 10:15

У справі про вбивство депутата Євгенія Щербаня почав давати свідчення Сергій Зайцев, який був одружений на родичці Петра Кириченка.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

Як розповів свідок у суді, разом з Кириченком він мав компанію "Агростабзбут". Пізніше Кириченко запропонував долучити до бізнесу Павла Лазаренка, який "мав важелі впливу".

За словами Зайцева, в певний час у Кириченка почалися непорозуміння з Лазаренком, і він під час однієї розмови розказав, що допоміг Лазаренку у вбивстві Щербаня.

"Про конфлікт Лазаренка зі Щербанем я дізнався давно. У мене був знайомий директор лікеро-горілчаного заводу. Він мені пропонував вступити в Ліберальну партію, і навіть запросив на з'їзд, де я побачив Щербаня. А наступного дня мене викликали до Лазаренка, і він кричав, що я зрадив партію, зв'язався з донецькими",– розповів свідок.

"Я ніколи не бачив Лазаренка таким розлюченим. До цього він ніколи імені Щербаня при мені не згадував. А рівно через тиждень бізнес Щербаня, цієї корпорації "Атон" у Дніпропетровську був закінчений, будівництво заводу заморожене", – розповів свідок.

За словами Зайцева, можливо, Лазаренко заздрив тоді бізнес- і політичним успіхам Щербаня.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування