УДАР не погоджувався підтримувати Порошенка

П'ятниця, 15 лютого 2013, 16:12

Депутат від партії УДАР Валерій Карпунцов заявив, що політсила Віталія Кличка не ухвалювала рішення щодо підтримки Петра Порошенка або іншого "стороннього кандидата" на майбутніх виборах мера Києва.

"У нас є чітка позиція, що партія УДАР йде на вибори до київської мерії і в Київраду. Зрозуміло, хто у нас є лідером", - сказав ударівець журналістам у п'ятницю, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Сказати, чи буде Кличко балотуватиметься в мери, політик не зміг.

У той же час об'єднана опозиція "Батьківщина" ухвалила остаточно рішення висувати єдиного кандидата на виборах міського голови Києва. Однак хто їм буде, опозиційні сили скажуть тільки лише після оголошення дати виборів.

"Буде представлена ​​команда тих, хто разом з мером йде поруч, і за що конкретно кожен буде відповідати", - заявила народний депутат від "Батьківщини" Олександра Кужель.

На думку політтехнолога Тараса Березовця, найбільш вірогідним кандидатом від опозиції є Порошенко, оскільки Кличко у виборах мера брати участь нібито не буде. Березовець зазначив, що на сьогоднішній день Порошенко вже отримав згоду від партій "Батьківщина" і УДАР.

Поки заминка виникає з боку "Свободи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування