"Регіони" хваляться, що перевіряють опозицію на IQ

П'ятниця, 15 лютого 2013, 17:32

Опозиціонери відмовляються від запропонованої ними ж ідеї голосування бюлетенями, а пропозиції голосувати руками сприймають всерйоз.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу, передає "ЛІГАБізнесІнформ".

За словами депутата, голосування бюлетенями можливе, як разове, але його не можна вводити в систему.

"Я для сміху запропонував Яценюку голосувати бюлетенями. Вони сказали, що це взагалі катастрофа буде. Я кажу: Так, але ви ж хочете, давайте голосувати", - розповів депутат.

"Але тоді ми повинні зрозуміти, що ми розглядаємо всі закони, а в кінці дня голосуємо бюлетенями. Розглянули 18 законів, я беру пачку бюлетенів, підходжу до урни і кидаю цю пачку. Хто зможе прорахувати і прогарантувати, що я туди кинув. Тобто , ми свідомо перевіряємо цих людей (опозицію) на IQ, а вони на це ведуться", - підкреслив він.

Єфремов додав, що лідер "Батьківщини" відмовляється від своїх же пропозицій голосувати руками.

"Ще три години тому Яценюк не погоджувався голосувати бюлетенями, коли я вчора ще вніс пропозицію, щоб голосувати по цьому питанню. Але ми повинні розуміти сміховинність тої дії, яка буде відбуватися далі", - зазначив він.

"Можна, звичайно, голосувати руками, ногами, головою об стінку битися чи ще щось пропонувати в цьому питанні. Але тоді це буде виглядати так - ми розглядаємо за день порядка, напевно, 20 законопроектів. Я уявляю собі, як лічильна комісія буде 450 депутатів по головах перераховувати і яка плутанина буде в залі в цьому питанні", - сказав він.

Як відомо, опозиція вже другий тиждень блокує парламентську трибуну, не дозволяючи розпочати нову сесію Ради.

"Батьківщина", "Удар" і "Свобода" наполягають, що для відновлення роботи парламенту необхідно ввести персональне голосування та припинити кнопкодавство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування